Eski Foça Foçaköy 1706m2 arsada 2 katlı ev (evin zemini 100m2, yaşam alanı 200 m2). Arsada imarli yeni evler inşa edilebilir.

Fotoğraflar yükleniyor

18.000.000
İlan No 13905
İlan Tarihi 5 Eylül 2023
İmar Durumu Konut
Metrekare 1706
Metrekare Fiyatı 10.551
Ada No 344
Parsel No 7
Kaks & Emsal 30
Tapu Durumu Müstakil Parsel
Kat Karşılığı Hayır
Krediye uygun Evet
Kimden Sahibinden
Takas Hayır

Foçaköydeki 2017 yılında itina ile inşa edilmiş olan evin içinde bulunduğu arsa 1706 m2dir. Foçaköy Foça'ya 8 km uzaklikta nezih insanlarin yaşadığı özel ve çok güzel bir yaşam yerleşimidir. (Foça son yıllarda güzelliği tekrar keşfedilerek herkesin yaşamak istediği tarihi Izmire, havaalanına yakın eşsiz bir ilçemiz)

1706 metrekare arsa üzerindeki evin zemini 100 metrekaredir ve iki katlıdır. Evin ön tarafı kuş sesleri ve doğayla iç içe zeytinliklere bakarken arka tarafı yalnızlık hissetmeyeceğiniz saygılı ve sevgili komşularla çevrilidir. Arsada başka evler yapılabilecek alan ve imar izni bulunmaktadır. Bahçedeki ağaclar: 12 zeytin, 3 incir, 7 üzüm , 2 trabzon hurma, 5 Nar, 1 erik, 2 ceviz, 2 şeftali, 1 ayva, 2 limon, 1 armut, 3 dut, 3 mandalina, 2 elma, 1 defne, 2 ıhlamur, 1 muz, 15 selvi, 1 sögütdür.

200 m2 villa tek ev halindedir. Tavanları asmolen tuğla ile yapılmış olduğundan ev tasarımı olarak her türlü değişiklik uygulanabilinir ve ev iki ayri ailenin yaşayabileceği özerk 2 evler haline getirilebilinir. Bitişik nizamlı iki ayrı ev ya da alt kat ve üst kat iki ev hale getirilenebilinir. Evin yakın çevre bahçe alanı da bu tasarıma göre ayrı bahçe yapılabilinecek kapasitededir.

Ev yapı olarak büyük özenle, yüksek kalite malzeme ile inşa edilmiştir. Zemin izolasyonunda enine boyuna çift bohçalama, evin etrafinda dranaj sistemi, en güçlü yüksek kalite beton C37, pencere ve veranda kapılarda ses ve izolasyonu mükemmel olan winsa marka üçlü cam (triple glazing), duvarlarda yaz ve kış mevsiminde ısı ve ses yüksek yalıtımlı özenle seçip Nevşehirden getirtiğimiz 25 cm lik ponza bims bloklar kullanılmıştır. Elektrik sağlayan 5 adet güneş panelleri, 6 aku ve 3kVA invertor ve bol sıcak su sağlayan 300 litrelik güneş enerji su sistemi dahildir. Odalardaki laminat zemin isveç markadir. Mutfakta kaliteli mdf dolaplar, çimstone mutfak tezgahı, banyolarda porselen fayans, vitra klozetler kullanılmıştır. Duş kabinleri ekstra yüksekliktedir.

Foçaköy hoş kaya bir tepenin üzerine kurulmustur. Arsamız ve ev tepenin eteğindedir son imar izinli bir mülktür ve ön kısım manzara yeşil zeytin bahçeleridir. Konumu sayesinde Foçaköyün üst yerlerindeki yüksek rüzgara maruz kalmaz ve Gediz nehrine yakın diğer mülkler gibi sinek yogunlu olmaz. 


TEKNİK ÖZELLİKLER
Altyapı
Konum
Genel Özellikler
Manzara